Delovi za viljuškare

baterije za viljuskare

Da li su vam potrebne kvalitetne baterije za viljuškare? Bez obzira da li upravljate sa nekoliko viljuškara ili čitavom flotom viljuškara, naše rezervne baterije vam omogućavaju da održite niske troškove i da vaši viljuškari rade sa vrhunskom produktivnošću. U Grucomu znamo da morate u svakom trenutku da računate na baterije svojih viljuškara.

Naša posvećenost prvoklasnoj usluzi i naše dubinsko znanje čine nas pouzdanim dobavljačem baterija za viljuškare.

Nudimo širok asortiman akumulatora za viljuškare. Od startne baterije do vučne baterije. Ako nemamo potrebnu bateriju za viljuškare na lageru, mi ćemo vas uputiti na odgovarajuću alternativu, kako za termičke tako i za električne mašine.

Grucom nudi širok spektar brendova baterija za viljuškare, omogućavajući kupcima da izaberu baterije koja im je potrebna. Mnogi kupci se odlučuju za brend u koji već veruju, često zato što je prvobitno ugrađen u njihovu mašinu ili zato što su zadovoljni performansama prethodnih baterija tog brenda. Postoje i kupci koji nemaju željeni brend. Ne brinite ako ste to vi, rado ćemo vas uputiti do odgovarajuće baterije za viljuškare za vašu primenu.

Za više informacija pozovite nas na mobilne telefone 0659930900 i 0668330021 ili pošaljite zahtev na mail grucom@grucom.rs

Kontaktirajte nas, za sva pitanja
stojimo vam na raspolaganju.

Lokacija

Sremskih partizana 144,
11271 Surčin

Zabranjeno kopiranje tekstova!