Caterpillar skraćeno CAT je američka korporacija koja dizajnira, razvija, proizvodi, prodaje gradjevinske masine i motore , finansijske proizvode putem svetske distributerske mreže. Caterpillar je najveći svetski proizvođač građevinske opreme.

Njeno sedište se nalazi u Deerfieldu, Illinois .

Kompanija takođe licencira i prodaje liniju radnih odela pod svojim imenom Cat / Caterpillar.

Caterpillar proizvodi industrijske mašine velikih razmera za širok spektar industrija, uključujući energetiku, transport i građevinarstvo.

Kao jedan od najvećih – ako ne i najvećih – igrača na globalnom tržištu građevinskih mašina i opreme, Caterpillar je imao ruku u postavljanju i definiranju pravila prema kojima je svetska industrija delovala godinama.

Grucom doo je u Srbiji vodeci prodavac zamenskih rezervnih delova i opreme za Cat bagere, buldozere I sve ostale tipove gradjevinskih masina.

Našim kupcima je najvažnije da njihove Caterpillar gradjevinske masine rade pouzdano. To znači da prilikom servisiranja i održavanja žele kvalitetne zamenske delove koji su kompatibilni orginalnim, pouzdani i pružaju dug vek trajanja. Svi naši delovi su nabavljeni od vodećih svetskih proizvođača zamenskih delova sa reputacijom kvalitetnih proizvoda.

U nasem asortimanu za Cat program mozete pronaci delove hodnog stroja, automate za gasenje, senzore, uljne hladnjake, glave cilindra, zupcanike, mlaznice, lezajeve motora, pumpe za vodu, pumpe za gorivo, hidraulicne pumpe, radilice, stakla, delove sasije, anlasere, alternatore, kompresore klima i mnoge druge…

Prodajemo delove I servisiramo sve tipove Caterpillar gradjevinskih masina kao sto su:

Veliki bageri, mini bageri, buldozeri, utovarivaci, asfaltni finiseri, busilice, grejderi, damperi, kombinirke…

Pored delove za Caterpillar gradjevinske masine isporucujemo delove za Caterpillar i Perkins motore svih modela: C15, C12 , C13, C9, C10, C7, C18, 3406E , 3304, 3306, 3116 , 3204, 3208, 3054, 3056, 3114, 3116, 3126, C6.6 , C7.1 , 3013, 3014, 3024 I mnoge druge…